کافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیو

Minus 1 Cafe & Restaurant / OJAN Design Studio

کافه‌رستوران ماینس وان
معمار: اوژن دیزاین استودیو (اوژن سلیمی)
موقعیت: تهران، ایران
تاریخ: 1397
مساحت: 186 مترمربع
وضعیت: ساخته‌شده
کارفرما: محمد فتاح
تیم طراحی: علی مرآتی، صابر تاجیک
عکس: محمدحسین حمزه‌لویی

کافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیو

کافه‌رستوران ماینس وان در طبقه منفی‌یک ساختمانی چندمنظوره، در مجاورت یکی از خیابان‌های اصلی منطقه سعادت‌آباد تهران واقع شده است. دسترسی اصلی این پروژه از طریق پله‌برقی موجود در یک باکس شیشه‌ای شفاف، خالص و درخشان است که هویت بصری متمایزی در ذهن عابرین و مخاطبین خود ایجاد کرده و این امر به عنوان یکی از مهم‌ترین کانسپت‌های طراحی هویت سازمانی پروژه در نظر گرفته شده است.

کافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیو
Courtesy of OJAN Design Studio | Photo: M.H. Hamzehlouei

با توجه به موقعیت قرارگیری پروژه نسبت به زمین، استفاده مناسب از قابلیت‌های نورپردازی، ایجاد سیرکولاسیون مطلوب هوا، و بهره‌مندی از المان‌ها و مصالح طبیعی چون چوب، گیاه و قلوه‌سنگ‌ها، از مهمترین زمینه‌های شکل‌گیری پروژه جهت ایجاد فضایی مطلوب برای تعامل افراد با یکدیگر بوده است.

کافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیو
Courtesy of OJAN Design Studio | Photo: M.H. Hamzehlouei

شبکه خطی سه‌بعدی موجود در پروژه منجر به ایجاد فضایی نظام‌مند با رعایت حریم خصوصی برای مخاطبانش شده و نیز خالق فریم‌های متعددی از زیبایی‌شناسی منطق‌مدار پروژه است. همچنین خطوط نور در میان لوورهای چوبی و آهنی، میزبان میهمانانی هستند که چشمانشان با کنجکاوی، حضور ریتمیک و چشم‌نواز آنان را می‌ستاید.

کافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیو
Courtesy of OJAN Design Studio | Photo: M.H. Hamzehlouei

فضای قدرتمند بار روایتی از نبودن یک باکس سیاه‌رنگ در فضاست، باکسی که عهده‌دار عملکرد آشپزخانه در پروژه باشد. فضای خالص و تک‌رنگ بار با کانتر شیشه‌ای خود و لغزش نورهای خطی بر جداره بار، جایی برای تجمع میهمانان است تا برای لحظاتی شاهد روند تهیه سفارشات خود از نزدیک باشند.

کافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیوکافه‌رستوران ماینس وان / اوژن دیزاین استودیو

Minus 1 Cafe & Restaurant
Architect: OJAN Design Studio (Ojan Salimi)
Location: Tehran, Iran
Date: 2018
Area: 186 sqm
Status: Completed
Client: Mohammad Fattah
Design Team: Ali Merati, Saber Tajik

Photo: M.H. Hamzehlouei

“Minus 1 Cafe & Restaurant” is located in the basement level of a multi-functional building, near one of the main and crowded streets of Sa’adat Abad region in Tehran city. Main access to this project is from the escalator path in the transparent, pure and luminous glass box, that created a distinct visual identity for the pedestrian and audience, and it became an essential concept for designing the project’s corporate identity.

Regarding the location of the project, the proper use of the lighting capabilities, the creation of optimal air circulation, and use of natural elements and materials such as wood, plants, and rubble, are the important elements used in this project, in order to create a desirable space for people interaction.

The 3D grid in this project leads to a systematic environment with respecting the privacy for its audience and also creates many logic anesthetic’s frames of project. The light lines between the wooden and iron louvers host guests whose eyes curiously looking for their rhythmic and eye-catching presence.

The Bar’s powerful atmosphere tells us the lack of black box which is responsible for the kitchen’s operation. The pure and mono color space of the bar with a glass counter and the slip of linear lights on its wall, is a place for gathering guests; So that, they can see the process of preparing their orders closely.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *