ویلای توسکا / محمدرضا کهزادی

Tooska Villa / Mohammad Reza Kohzadi

ویلای توسکا
معمار: محمدرضا کهزادی
موقعیت: روستای توسکاتک، نوشهر، ایران
تاریخ: 1397
مساحت: 310 مترمربع
وضعیت: ساخته‌شده
کارفرما: آقای موسوی
دستیاران طراحی: محمد آقاجانی، مرتضی علی‌محمدی، ندا میرانی
تیم طراحی: حسین آقایی، نیلوفر صادقی، سوگند شورج، مهتاب اذعانی، معظمه اشکوریان، بنیامین جهانشاهی، افروز رمجی
عکس: استودیو دید

ویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادی

ویلای توسکا در محدوده سی‌سنگان نوشهر، در روستای توسکاتک طراحی و ساخته شده است. طراحی این ویلا از تلفیق دو باکس سفید و بتنی شکل گرفته است، به گونه‌ای که باکس بتنی، فضاهای عمومی و باکس سفید، فضاهای خصوصی را در برمی‌گیرد. همچنین با ایجاد تراس‌ها و بازشوهای متعدد در نقاط مختلف پروژه، امکان نفوذ بهتر نور و باد، و سیرکولاسیون هوا در فضای داخلی میسر شده است.

ویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادی
ویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادی
ویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادی
ویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادی
ویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادی
ویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادیویلای توسکا / محمدرضا کهزادی

Tooska Villa
Architect: Mohammad Reza Kohzadi
Location: Tooskatak Village, Nowshahr, Iran
Date: 2018
Area: 310 sqm
Status: Completed
Client: Mr. Mousavi
Design Assistants: Mohammad Aghajani, Morteza Alimohammadi, Neda mirani
Design Team: Hossein Aghaei, Niloofar Sadeghi, Sogand Shouraj, Mahtab Ezani, Moazame Eshkevarian, Benyamin Jahanshahi, Afrooz Ramaji
Photo: Deed Studio

Tooska villa is located in Mazandaran province of Iran. In this project, the concrete and white boxes are merged; the concrete box being public spaces and the white box being private spaces. Raising the white box from the ground, along with creating a better outward view, also provides space for a large pool underneath. Based on environmental conditions, large openings have been created on the north and south axis, causing air movement and reduce moisture levels inside.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *